28 september, 2019 0 Comments Kleding & uiterlijk

De pakkenthermometer

Welk pak voor welke temperatuur?

New Tailor heeft een boekje gemaakt met alle jasjes, pakken en de formele pakken die als NEW ICONS kunnen worden gedragen. De trend van het bezitten van minder pakken is een aantal jaren geleden ingezet. Een pak blijft echter relevant voor advocaten, ondernemers, adviseurs, bankiers, consultants, directeuren en voor alle dandy’s en genieters onder ons. Kleding kiezen wordt ook voor mannen lastiger doordat collega’s van casual tot formeel gekleed gaan en kledingvoorschriften lijken te verdwijnen in het werkveld. Ergens bijhoren wordt nog steeds mede bepaald door kleding. Bovendien schept u verwachtingen met uw ‘verpakking’. De juiste kleding kiezen voor het moment brengt uzelf en de ander in de juiste stemming.

Pakkenthermometer: Welk pak draagt u voor welke gelegenheid en bij welk weer?
Een klassiek pak voor elke situatie

Het boekje met moderne classics helpt u combinaties te maken en rekening te houden met de omgeving en het weer. Zo zal u zien dat je klassiekere kledingstukken vaak op veel manieren in kunt zetten. Voor elk item is er een chart (zie onder) zodat u eenvoudig accessoires kunt combineren en precies weet hoe u bepaalde kledingstukken kunt dragen afgestemd op uw rol/karakter, het kledingvoorschrift, de setting en de rest van uw outfit. Zo krijgt u de inspiratie die u nodig heeft om meer te durven en uw kleding op meerdere manieren te dragen. Het boekje kunt u gratis aanvragen in de webshop van New Tailor.

Hoe een pak combineren?
Zo kunt u elk pak het best combineren met de rest van uw outfit.

Share: