20 oktober, 2017 0 Comments Eten & Drinken

Bourgondisch

Bier opleggen
De Bourgondische bierkelder is een leuk initiatief en bedrijf van Bas Schampers. Bas is al jaren een fervent promotor van bier en gastvrijheidsgek. Een jaar geleden heeft hij de zusters van een klooster zo gek gekregen om bij hen bier op te mogen slaan. Bier en dan met name donker bier is heel goed weg te leggen. De smaak ontwikkelt zich (heel) vaak ook nog eens positief met meer diepgang en smaaknuances. Net als bij wijn dus. Bas importeert voor dit doel diverse bieren en heeft inmiddels ondermeer Brouwerij het IJ, Hertog Jan en anderen zo gek gekregen bier bij de zusters op te slaan. Veilig! Bas heeft diverse cadeaupakketten waarbij je nu een fles thuis krijgt en over een aantal jaar. Ook organiseert hij bierproeverijen.

Share: