21 april, 2017 0 Comments Kleding & uiterlijk

Acht redenen voor een maathemd

1. Niemand is gemiddeld

Herken je dat dat je naar een merk hemd moet zoeken waarbij de body van het hemd aansluit en de kraag ook nog past? Bij een maathemd past alles en hoef je geen concessie te doen aan de pasvorm!
2. Pasvorm
Een hemd hoort aan te sluiten bij je nek, schouders, borst, bovenarm, taille, heup en pols. Veel hemden zijn net niet lang genoeg waardoor ze uit de broek kruipen, hebben te lange of te korte mouwen zodat ze te veel over je hand vallen en juist net niet onder je jasje uitkomen.Ook zijn veel confectiehemden te ruim op de heup zodat ze de grote hoeveelheid stof in je broek gepropt moet worden.
3.Keuzes
Bij een maathemd heb je keuze uit veel meer stoffen. Van twill, dat makkelijker strijkt en nauwelijks doorschijnt, tot popeline, linnen, Oxford, Panama etc. Je kan je dus veel makkelijker onderscheiden van het de doorsneeman in zijn confectiehemd
4.Model
Je kan het model zo samenstellen dat het past bij jou; Met een maathemd kies je wel de juiste wegsnijding van de kraag die past bij je gezichtsvorm, de enkele of juist dubbele manchet, geen borstzak en geen lijst.
5.Details
De meeste maathemden worden met zorg gemaakt en dat betekent vaak fijner stikwerk en wel mooie knoopsgaten en wel parelmoeren knopen.
6.Afwerking
Een maathemd heeft vaak wel ronde naden voor extra comfort, het juiste binnenwerk van de kraag, waardoor deze blijft staan en een zadel met een mouche waardoor het hemd makkelijker in de broek blijft zitten en comfort geeft.
7. Duurzaamheid
Omdat het maathemd met zorg uitgekozen, gemaakt en gedragen wordt gaat deze langer mee
8.Je bent het waard
Niks is leuker dan iets wat echt van en voor jou is. Met een goed hemd kun je gerust in je hemd staan. Laat je zien wie je bent en dat draagt bij aan je zelfverzekerdheid. Geen concessies. Je bent het waard? Of juist niet. Dat zegt ook genoeg.
New Tailor heeft maathemden vanaf € 99 tot 399 afhankelijk van de hoeveelheid handwerk en de kwaliteit van het doek. Pasvorm verzekerd!

Share: