4 april, 2017 0 Comments Kleding & uiterlijk

Zomermode 2017

De trend van minder zakelijke kleding zet door. Minder grijze en blauwe pakken en meer combinaties.  want uiteraard gaat u wel  goed gekleed door het leven. U weet immers dat kleren de man maken. En dus gaat u op zoek naar mooi gemaakte spullen. Bij voorkeur helemaal met de hand en pakken, jasdis, broeken en hemden met een verhaal. Steeds iets minder pakken en meer jasjes en andere hemden dan effen wit en lichtblauw. Ook de trend van de aparte vestjes met veelal een ruitpatroon en revers zet door. De mode wordt veelal geïnspireerd door de bakermat van het pak: Engeland.  Nu ook in de zomer. Zelfs veel Italiaanse merken halen hun inspiratie uit het eiland. Bij New Tailor zie je altijd Engels georiënteerde kledingstukken. Deze zomer bijvoorbeeld de Norfolk en Peacoat jas; als buitenjasje en voor de zomerborrel. Wat verder opvalt is dat de stoffen minder glans hebben en veelal met een structuur zoals de panama weving. Voor de wel zakelijke pakken zien we de van oorsprong Engelse Birdseye in een grijsblauwe tint en de Houndtooth van Dormeuil met een geplooide mouwaanzet. Deze ruit en andere kleine ruitjes en ook de overruit zullen het straatbeeld gaan sieren. Naast blauw blijft groen de kleur voor vele trouwpakken die we maken. En net als voor veel dames geldt wordt kleding makkelijker en vaker gecombineerd met kledingstukken uit de garderobekast. Het jasje van het pak van een open geweven stof wordt op vrijdag gecombineerd met een linnen witte broek of door sommigen met een spijkerbroek. Bekijk de hele New Tailor collectie hier.


Share: