17 maart, 2017 0 Comments Kleding & uiterlijk, Reizen

Ascot: 16 juni

Over twaalf weken zijn de paardenraces van de Royal Ascot weer. Tijd om nu een jacquet aan te laten meten. Dit evenement staat bekend als het beroemdste race-evenement ter wereld.  Bepaalde gedeeltes van het terrein zijn alleen toegankelijk voor mensen die zich aan een strikte dresscode houden. Hoeden zijn verplicht, net zoals een jacquet voor de mannen.  Normaliter komt men alleen in dit gedeelte (the Royal Enclosure) als men geïntroduceerd wordt door een lid van de elite club. Hier kunt u kaartjes kopen.

Meer dan 300.000 mensen bezoeken de baan in de Royal Ascot-week. Dit maakt het het best bezochte paardenrace-evenement van Europa. Veel van de bezoekers weten niets van paardenraces maar zijn er puur voor het sociale aspect en het drinken van alcoholische versnaperingen. Nog een reden om te gaan. Lees hier alles over het jacquet.


Share: