6 maart, 2017 0 Comments Kleding & uiterlijk

Noshirt

Als puristen praten we in het Blauwe Boekje over hemden en niet over overhemden. Hemden van linnen of katoen werden vroeger als onderkleding gedragen. Tegenwoordig is het shirt vaak al de bovenkleding en is een extra ondershirt wel wenselijk. Zeker als het koud is of als je bovenmatig zweet. En ’s ochtends weet je niet altijd wat de dag je brengt. You better prepare! Niks is echter lelijker dan een t-shirt onder je shirt of (over)hemd. Bovendien hebben de meeste ondershirts geen vorm, te dikke naden en randen, zijn  ze niet lang genoeg en worden ze niet gemaakt van het juiste materiaal.

En dat is bij Noshirt wel voor elkaar. Keuze uit twee diepten voor de V-hals zodat deze nooit boven je hemd uitpiept, lang genoeg aan de achterzijde zodat hij niet uit je broek loopt en gemaakt met de beste katoen voor ondershirts: Pima katoen. Noshirt levert voor onder witte hemden ook khaki/leverkleurige ondershirts. Goede keuze! Waarom dacht je dit ook voor vrouwen de meeste gekozen kleur ondergoed is?


Share: