2 februari, 2017 0 Comments Kleding & uiterlijk

Petit armbandjes

Zo’n twee jaar geleden had elke twintiger wel een armbandje die paste bij de outfit: het bandje van een of ander festival, een permanente van leer of een of ander touwtje met een fraaie gesp. Keuze genoeg uit grof of verfijnd, permanent of gewoon als accessoires. De grote trend om armbandjes te dragen lijkt voorbij nu kinderen niet massaal meer loomen, maar toch blijven ze leuk detail, zeker als je geen manchetknopen of horloge draagt. Petit Pelican maakt mooie bescheiden armbandjes met een zilveren sluiting en Japans zijde. Elk sieraad van Petit Pélican bestaat uit natuurlijke materialen en wordt met de hand gemaakt. Met alle aandacht dat het verdient en het tijdloze eindresultaat altijd in gedachte. We hebben ze bij New Tailor in de winkel en zijn verkrijgbaar (en deels ontworpen) door Peter van Bruggen, de juwelier op de ganzenmarkt in het mooiste en oudste winkeltje van Utrecht.


Share: