24 januari, 2017 0 Comments Kleding & uiterlijk

Business wear

Business wear is precies wat deze Engelse term inhoudt: zakelijke dracht. Het is dus anders dan de formele kleding uit de vorige hoofdstukken en anders dan smart casual, laat staan casual. In de zakelijke omgeving moet uw werk opvallen en niet zo zeer wat u draagt. Uw collega’s, of uw baas als u zijn functie ambieert, zijn het richtpunt wat te dragen. Als het goed is, past de kleding die u op kantoor aantrekt bij de onderneming of organisatie waarin u werkt en bij de visie en waarden van het bedrijf. Als uithangbord van uw bedrijf kunt u elk moment potentiële klanten tegenkomen. Bovendien werkt u in een team. Zelfs het meest onbenullige voetbalelftal bij de zaterdagamateurs loopt in hetzelfde tenue. In het topvoetbal spreekt de coach zijn miljonairs aan op het correct dragen van het shirtje in de broek en een verzorgd uiterlijk. In en buiten het veld. Lees hier verder


Share: