29 februari, 2016 0 Comments Kleding & uiterlijk

Oscars 2016

Op de rode loper natuurlijk weer vele mooie jurken. Waaronder die van Kate Winslet maar de mooiste was wel de groene jurk van Rachel McAdams. IMG_4793

Qua smokings viel het witte jasje van Chris Rock op met zijn epic revers. Veel shawlkragen, weinig nachtblauw, wel enkele dassen en zwarte hemden en gewone witte hemden zonder studs maar met parelmoeren knopen. De strikken vonden we wat klein. chris rock

Mandatory Credit: Photo by David Fisher/REX/Shutterstock (5599371ax) Eddie Redmayne and Hannah Bagshawe 88th Annual Academy Awards, Arrivals, Los Angeles, America - 28 Feb 2016

Mandatory Credit: Photo by David Fisher/REX/Shutterstock (5599371ax)
Eddie Redmayne and Hannah Bagshawe
88th Annual Academy Awards, Arrivals, Los Angeles, America – 28 Feb 2016

Iñárritu

Leonardo_Dicaprio_Oscars_0
DiCaprio wint eindelijk Oscar voor beste mannelijke hoofdrol. Niet Leo’s film, The Revenant, werd tot Beste Film van 2016 gekozen, maar het eveneens mooie Spotlight. De regisseur van The Revenant, Alejandro González Iñárritu, ging wel net als vorig jaar met de Oscar voor Beste Regisseur naar huis. Zijn cameraman Lubezki won ook een Oscar. Beste Actrice werd zoals verwacht, naar Brie Larson, voor haar waanzinnige acteerwerk in de emotionele film Room. De Oscar voor Beste Acteur in een Bijrol was voor Mark Rylance voor Bridge of Spies. Alicia Vikander won haar eerste Oscar voor haar bijrol in The Danish Girl.


Share:
Tagged: