28 februari, 2016 0 Comments Eten & Drinken

X bank

In het voormalige Kasbank gebouw in Amsterdam is een enorme ruimte waar mode, kunst en design samenkomen. Een vergulde Kalashnikov, roomsprays van Zenology, zonnebrillen en horloges van Piet Hein Eek, schoenen ban Jan Jansen, de mooie Fresnel-lampen van Dirk van der Kooij, manchetknopen van Seroj de Graaf, vazen van Melvin Anderson en kristallen jaren dertig exemplaren van Royal Leerdam tot foto’s van FreudenthalVerhagen en kleding (+ kussens en tekeningen) van Bas Kosters, Claes Iversen, de couture van Mattijs van Bergen, G-Star Raw, Kings of Indigo, Avelon, Vlisco, Maison The Faux en The Gem Kingdom, en nog zóveel meer! NEW TAILOR is er trots op dat ze met 179 andere designers/merken aanwezig zijn in deze mooie/leuke kakofonie van wat Amsterdam te bieden heeft. Op de benedenverdieping hangt kunst van diverse Amsterdamse kunstenaars zoals Nathaniel Mellors, Navid Nuur, Mike Pratt en Anne de Vries.


Share:
Tagged: