18 december, 2015 0 Comments Eten & Drinken

Sketch

Het is er al even maar een ware belevenis: Sketch in London. Een restaurantconcept dat helemaal is doorgedacht maar dat spat er weer niet van af en dus sophisticated en heel goed. In de bar kun je eenvoudig eten en kies je voor klassieke gerechten als een hamburger of steak tartare. In de het sterrenrestaurant waan je je de jetset. Cocktails drinken doe je in een ‘grot’ met DJ en op twee sterren niveau eten kan op de eerste verdieping. En het klinkt gek maar vooral de toiletgroep maakt de meeste indruk. De urinoir is een mengelmoes van een bos en een waterval. De 24 Fabergé eieren zijn je entree tot een DIXI maar dan chique. Wat een oase. Even je handen wassen is er niet bij. Een mooiere en indrukwekkende sanitaire stop hebben we zelden gemaakt.

De cocktailbar

IMG_4019


Share:
Tagged: