18 november, 2015 0 Comments Eten & Drinken

Hiding in plain sight

IMG_3182Bij Hiding in Plain Sight worden cocktails uitgevonden. Ergens in de Amsterdamse binnenstad (Rapenburg om precies te zijn) vindt je op een hoekje een kleine oude winkel met een bar, enkele tafels en een opkamer met nog eens 25 zitplaatsen. De ober van dienst is trots en gaat bij je aan tafel zitten om de menukaart met je te bespreken. En alleen daar ben je al een half uurtje mee zoet. Wat een aanbod. En allemaal fascinerend. Veel van de ingrediënten en drank wordt ‘zelf’ gebrouwen. De liefde spat er van af. Veelal het hoge alcoholpercentage ook. We komen zeker terug. #omfietsbar

Hier vindt je de site met een mooi recept voor Mango Crusta een originele cocktail die iedereen kan maken, mits hij de ingrediënten in huis heeft natuurlijk.


Share:
Tagged: