25 september, 2015 0 Comments Kleding & uiterlijk

De mannentas

Afgelopen week was Vandorst1968.com bij ons in de winkel om te laten zien wat een ware mannentas mooi maakt. Het zit in de details als ongeperst stierenleer van een dikte van meer dan 4 mm waardoor het leer mooi blijft maar ook slap genoeg genoeg blijft, een mooie zwaardere rits, stoere hangtags en natuurlijk de vorm en het afwerkingsniveau. Let bij aanschaf van een tas ook op de vakverdeling, de stiksels en versteviging van de hoeken. Te veel vakken zijn irritant; te wei nog ook. Ben jij van een schoudertas of houdt je hem in de hand is de volgende overweging net als de vraag of je een of twee handvaten mooi en praktisch vindt. Persoonlijk vind ik twee hengels al snel wat vrouwelijk op een kleinere tas. Op een weekend of sporttas zijn twee hengels natuurlijk nodig. De lengte van de hengels maakt veel uit voor het beeld.


Share: