19 juni, 2015 0 Comments Business

Curated.nl gaat stoppen

Ruim drie jaar geleden begon een mooi initiatief van Arjan en Rocco met Curated.nl. Samen met de scherpste bloggers van Nederland, de curatoren, zorg(d)en ze dat jij elke drie maanden de postbode van een te gek item mag verlossen; van bestsellers tot limited editions. Ruim 135 items werden geselecteerd en rondgestuurd.

Recent was de opzet al een beetje veranderd met diverse categorien, maar nu stoppen ze ermee. Zonde. De site inspireerde en het idee blijft tof. Zo werden mini-drones, bijzondere USB sticks, schaalmodellen van een Russische satelliet, Solar Jars, Card Nina’s en Kraft koffers rondgestuurd. Naast mooie en goede boeken en groeihulpen voor planten. Curatoren waren onder andere Boris Veldhuizen van Zanten, Monique van Loon, James Veenhoff en Ernst-Jan Pfauth.

De lijn in de producten was soms ver te zoeken, wat charmant was en is. De producten waren soms praktisch, soms volledig nutteloos. Vaak duurzaam. En ja, over de smaak was te twitsen. Wellicht dat er een opvolger op staat met mee nadruk op esthetiek en minder op praktisch nut.


Share: