5 juni, 2015 0 Comments Kleding & uiterlijk

Het mooiste blauwe hemd

Het meest ideale blauwe hemd is een lichtblauw hemd omdat deze kleurt bij bijna alles en zowel casual onder een trui en ook onder een jasje gedragen kan worden. Voor de vrijetijd zijn onze favorieten een denim en een grove oxford.

In beide gevallen met erg weinig binnenwerk in kragen en manchet. De knopen dan van hoorn in plaats van parelmoer en met aangeplooide mouwen en manchet. De kraag voor het denim hemd is subtiel en niet te groot. Voor het oxford hemd kiezen we een button down a al Ralph Lauren.

Voor de zakelijke hemden kiezen we voor een twill met een fraaie glans, dubbele manchet en een mooie verstevigde weggesneden kraag die eventueelk ook zonder das gedragen kan worden en goed blijft staan. Het ultieme zomerhemd is voor ons een Giro Inglese.


Share: