11 mei, 2015 0 Comments Kleding & uiterlijk

Tweed Ride Utrecht

Het was een fantastische middag. Wat een sfeer. Wat een weer. Wat een feest.

Mooie fietsen en bovenal mooie mensen. De Tweedride werd gisteren voor de eerste keer in Utrecht verreden, na eerdere versies in Rotterdam en Den Haag. Zo’n negentig mensen hadden hun vintage fiets in het vet gezet en hun beste tweed pak aangetrokken. Zo uit de jaren ’20, ’30 en ’40. Inclusief gestileerde snorren, grote kuiven en bakkebaarden. Plusfours, vestjes, petten, hoeden, monocles en kwastjes als sokophouders. Wat een plaatjes. Kijk bijvoorbeeld hier.

Sommige deelnemers hadden zich niet verkleed maar leken zo uit de vorige eeuw getransporteerd. Anderen zagen de lol ervan om zich in tweed te kleden ondanks de 25 graden. Wat een weer. Leuke picknick. Wat een leuke mensen. Heerlijke gin Tonic. Wat een middag. Tot volgend jaar.

 


Share:
Tagged: