11 december, 2014 0 Comments Kleding & uiterlijk

Internationale kersttruidag

Een hele speciale casual friday morgen: het is namelijk internationale kersttruiendag!

Dat kerstmis maar twee dagen per jaar duurt en dat alleen kinderen mogen juichen bij de pakjes onder de kerstboom is voor volwassenen soms moeilijk te verteren. Gelukkig kunnen kersttruien de hele winter door gdragen worden. Er is zelfs een speciale dag voor. Ieder jaar is de tweede vrijdag in december heet de ‘Lelijke Kersttruien Dag‘, maar dat lijkt ons een pleonasme.

kerstpakDe spelregels zijn simpel: de kersttrui moet de hele dag aanblijven. En dat betekent dat deze fraaie creatie mee gaat naar naar kantoor, naar de sportclub en naar de supermarkt. De lelijkheid delen via de sociale media gaat met de hashtag #uglychristmassweater of gewoon #kersttrui. Wie weet kan een of andere oudtante nog even snel een trui breien. Kant en klaar bestellen kan ook: Kersttrui. En voor wie helemaal all the way wil gaan: lelijke kerstpakken bestaan ook. Die zijn te krijg bij Opposuits in Engeland.


Share:
Tagged: