2 juni, 2015 0 Comments Omgangsvormen

How to be interesting?

In November 2011 publiceerde Jessica Hagy een geillustreerd boekje met de intrigerende¬†titel¬†How to Be Interesting’ (in 10 Simple Steps).

9200000008626724Het is nu ook in het Nederlands verschenen onder de wat meer gezapige titel Uit je comfortzone. De boodschap is simpel en doeltreffend: Ga erop uit. Deel wat je ontdekt. Doe iets. Maakt niet uit wat; doe wat. Omarm je gekheid. Heb een doel. Spring op de ‘wagen’. Stop met denken. Een interessant boekje dus. Want mijn god wat zijn sommige mensen saai. Voel je je aangesproken bestel dan nu het boekje. Er is geen excuus meer. Iedereen kan een goede en leuke gesprekspartner zijn. Niet over alles en niet voor iedereen. Want dat is de volgende stap. Kies je publiek zorgvuldig.

interstingEen beetje Seth Godin, een snufje Shel Silverstein en helemaal Jessica Hagy. Stap met dit boek uit je comfortzone en beleef de magie! Wil je een held zijn en geen toeschouwer? Wil je van betekenis zijn en geen grijze muis? Dan is dit boek wat voor jou! Jessica Hagy is blogger voor Forbes en haar posts werden meer dan 1,4 miljoen keer bekeken. Dit boek is de uitwerking van al haar ideeen in korte teksten, diagrammetjes en tekeningen.Jessica Hagy is kunstenaar, illustrator en schrijver.

 

 

En mocht dit nog niet voldoende inspiratie geven dan is er altijd nog een andere uitvlucht. Hoe irriteer je anderen maximaal:


Share: