4 maart, 2015 0 Comments Kleding & uiterlijk

Perfect tie

De donkerblauwe effen das kan altijd en is daardoor bij NEW TAILOR de meest verkochte kleur das. En niet alleen bij New Tailor. Blauw kan op bijna alle kleuren hemden en bij alle kleuren pakken. Blauw is een zeer makkelijke kleur omdat het door iedereen mooi gevonden wordt. Bovendien is blauw een krachtige kleur. Onder een trui is een gehaakte das preppy en geeft deze zelfde das een formeel pak toch een sportieve tint. Hoe gladder de das (en dus hoe meer glans) hoe chiquer en formeler. Kies voor structuur als het minder formeel kan. Kies in dat geval ook voor een Four in Hand knoop. Een dubbele Windsor knoop is sowieso achterhaald. Dus heren Politici, leer een andere dasknoop!

Mocht u iets anders willen, dan zijn de dassen van Penrose of London een alternatief met wel zeer uitgesproken dassen. Deze dassen vindt u of prachtig of echter verschrikkelijk. Ze leveren in ieder geval een gesprek op en trekken volop aandacht. Niet iedereen wil en kan ze dus dragen.

Penrode2015


Share: