Da basisstoffen voor pakken

Ook de komende winter blijft het beeld rustig met veel natuurtinten, blauw en grijs met her en der een accent van groen en bourdeaux. De crisis laat ook het straatbeeld dus niet ongemoeid en dus gaan we ook hier terug naar de basis. Nadat we een aantal jaren minder pakken en dassen zagen, komen deze weer terug. Zeker op maandag tot en met donderdag. Op vrijdag wordt de combinatie gedragen van dat ‘altijd goed’ jasje met een sportievere slanke broek. De spijkerbroek blijft natuurlijk voorbehouden voor het weekend en de helpdesk.

Als we inzoomen op de pakken vallen ineens de ruiten en structuren van de stof subtiel op. Door de kleur van de ruit terug te laten komen in het hemd wint de ruit aan kleur en dus ook uw verschijning. Het lijkt wel of de Engelse invloeden weer groter worden in de mode met bijna bonte combinaties van ruiten hemden onder ruitjasjes en zelfs een vest van een andere stof. Uiteraard is dan ook de tweed niet weg te denken. De man, u dus, gaat combineren. Gevaarlijk als je er geen gevoel voor hebt maar wel heel leuk om de grijze massa te ontstijgen. Met een goede overjas met leuke en sportieve details als opgezette zakken en een stormcollar maakt u het beeld af.