23 april, 2011 0 Comments Geen categorie

Foodinspiration

Kijk eens op deze site. Je kunt er uren vertoeven en fantastische filmpjes kijken die geïntegreerd zijn in het magazine. Zie bovenaan. Bijvoorbeeld de link met een live demonstratie van Angelique Smeenk over koken met Aubergines maar ook een ode aan Zweedse chefs. Aanrader. Het boek van Smeenk ook trouwens. Fantastisch concept en vormgeving. Wat kun je doen met de groente die je in de groentelade hebt liggen, wat combineert het beste (van zuivel, noten tot vlees en vis), welke bereidingen zijn toepasbaar en welke kruiden (bekend of juist spannend) passen goed. Ideaal naslagwerk en inspiratieboek om de brocoli eens op een andere wijze te bereiden en gebruiken. Jaloers op de genialiteit van de conceptbedenker Angelique Smeenk. Hulde.


Share: